کلاهبرداری تلفنی همچنان ادامه دارد ...

153054548-685x412

طی چند روز گذشته افراد خاطی ضمن تماس با چند نفر از دانشگاهیان (و معرفی خود بعنوان یکی از پرسنل مدیریت مالی دانشگاه) متاسفانه موفق به برداشت از حساب (کارت عابر بانک) دو نفر از پرسنل دانشگاه شده اند.

همچنین برخی از افراد خاطی نیز ضمن تماس با چند نفر از دانشجویان و کارکنان (تحت عنوان های مختلف از جمله برنده شدن در مسابقات)  از آنها خواسته اند که در کنار دستگاه عابر بانک حاضر شوند و ... ؛ لذا ضروری است ضمن حفظ هوشیاری کامل به نکات ذیل توجه نمایید:

• برای واریز وجه به حساب عابربانک ، به هیچوجه نیازی به حضور صاحب کارت در کنار دستگاه خودپرداز نیست.
  • از ارائه اطلاعاتی بیش از شماره کارت یا حساب به افراد تماس گیرنده جدا خودداری نمایید.

لذا ضروری است ضمن حفظ هوشیاری کامل در این خصوص از هرگونه همکاری با کلاهبرداران جدا خودداری نموده و مراتب را سریعا به مدیریت حراست دانشگاه اعلام نمایید.

photo ۲۰۱۷-۱۲-۲۰ ۱۰-۴۱-۵۴

kolah-web