معرفي سايت ايران هشدار در خصوص جرائم اقتصادي

hoshdar

به اطلاع مي رساند با عنايت به كسترش جرائم اقتصادي در فضاي مجازي و در راستاي صيانت از امنيت اقتصادي جامعه، مبارزه با انواع كلاهبرداري ها و اگاه سازي اقشار مختلف جامعه، سايت « ايران هشدار » به نشاني www.iranhoshdar.ir راه اندازي گرديده است. موضوعاتي از قبيل كلاهبرداري هرمي، پونزي، ارتباطي، قماراينترنتي، بازاريابي شبكه اي، كسب و كارهاي الكترونيك و پول هاي ديجيتال از جمله مواردي هستند كه به صورت تخصصي در اين پايگاه خبري، بررسي و اطلاع رساني مي گردد. همچنين امكان گرفتن استعلام و ارسال گزارش و شكايت در خصوص موضوعات مذكور در اين سايت فراهم شده است. مراتب جهت بهره برداري و استفاده همكاران محترم اعلام مي گردد.

سايت: www.iranhoshdar.ir
كانال تلگرام: iranhoshdar_channel@