مرکز پیام و نظارت تصویری

247-reference-services

خدمات اداره حفاظت فیزیکی دانشگاه به صورت 24 ساعته و در 7 روز هفته ارائه می‌گردد. به موازات بهره مندی از پرسنلی کارآزموده و توانمند، به استفاده از فناوری های نوین و سیستم های نظارتی و ارتباطی جهت افزایش کیفی و کمی خدمات به عنوان ابزاری سودمند و مؤثر توجهی ویژه شده است. مرکز پیام و نظارت تصویری دانشگاه یکی از مراکزی است که از این فناوری‌ها استفاده نموده و همکاران انتظامات را در جهت ایجاد فضایی ایمن و آرام یاری می‌نماید. این مرکز به صورت ویژه در طی 24 ساعت مسئولیت نظارت تصویری بر پردیس دانشگاه و ارتباط بیسیمی کارکنان حفاظت فیزیکی را بر عهده دارد.

در چه مواردی می‌توانید با این مرکز تماس بگیرید:

• هنگام نیاز به حضور پلیس راهور، آتش نشانی یا اورژانس در پردیس دانشگاه و پس از تماس با مراکز مذکور لطفاً جهت تسهیل و تسریع در مراجعه عوامل اورژانس، آتش نشانی و راهور به محل حادثه مراتب را بلافاصله به مرکز پیام دانشگاه اطلاع دهید.
  • هنگام مشاهده موارد تخلف عینی اعم از درگیری، برهم زدن نظم، ایراد خسارت، ایجاد مزاحمت، موارد غیر اخلاقی و امثالهم
  • هنگام سرقت

entezamat