دستور العمل و نحوه ورود و خروج خودروهای متفرقه به پرديس دانشگاه

1. ورود خودروهای دولتی (باستثناء خودروهای نظامی و انتظامی )به پردیس دانشگاه پس از مشخص شدن هویت خودرو  و مقصد آن بلامانع است.
    تبصره1:  ورود خودروهای نظامی و انتظامی پس از هماهنگی با مدیریت حراست و تأیید مراتب انجام خواهد شد.
    تیصره2 : هنگام وقوع تصادف در پردیس دانشگاه، ورود خودرو و یا موتور سیکلت عوامل راهنمایی و انتظامی جهت تهیه کروکی و سایر اقدامات لازم مجاز می باشد.
  2. ورود خودروهای امدادی «اعم از اورژانس، آتش نشانی،اتفاقات آب، برق و گاز»پس از مشخص نمودن مقصد و اخذ راهنمایی لازم بلامانع است.
  3. ورود تاکسی ها، آژانس های رسمی و معتبر-خودروهای تدارکات-مواد غذایی و مصالح ساختمانی و … به پردیس دانشگاه پس از احراز هویت و مشخص شدن مقصد بلامانع خواهد بود.
  4. ورود خودروهای صدا و سیما، روزنامه ها، خبرگزاریها و … در صورت ارائه دعوت نامه و یا مکاتبه رسمی از مراجع دانشگاهی(روابط عمومی، دانشکده ها و واحدها) بلامانع است. در غیر این صورت پس از هماهنگی با مدیریت حراست و تأیید مراتب انجام خواهد شد.
  5. ورود خودروهای جمعی (اعم از اتوبوس، مینی بوس و غیره...) جهت برنامه‌های مختلف فرهنگی،  ورزشی، علمی، اردوها و...پس ازارائه  مجوز مربوطه و هماهنگی با انتظامات بلامانع است.
  6. ورود خودروهای مدعوین جهت شرکت در همایش های علمی و کنفرانس ها و … با ارائه کارت دعوت مراسم مذکور  و احراز هویت امکان‌پذیر می باشد.
  7. ورود سایر وسایل نقلیه متفرقه (به غیر از موارد فوق الذکر) به پردیس دانشگاه ممنوع می باشد.
    دارندگان خودروهای متفرقه موظفند خودروی خود را در پاکینگ مجاور درب جنوبی دانشگاه (بلوار پیروزی) متوقف و با استفاده از اتوبوس  یا خودروهای عمومی در پردیس دانشگاه تردد نمایند.
  8. ورود موتور سیکلت به پردیس دانشگاه تابع مقررات ویژه خواهد بود و افراد متقاضی باید ضمن مراجعه به اداره انتظامات و تکمیل فرم مربوطه مجوز لازم را برای تردد با موتور سیکلت در خیابانهای پردیس (برابر مقررات) دریافت نمایند.